Szerszámgyártás

Cégünk vállalja hidegalakító szerszámok tervezését és gyártását. Munkánk során végig partnereink igényeit, a lehető legoptimálisabb megoldások javaslását tartjuk szem előtt, ezért átfogó megbeszélésekkel, folyamatos egyeztetéssel kívánjuk elérni partnereink megelégedettségét már a tervezés során is.

Előnyünk, hogy a szerszámokat saját korszerű, gyors és pontos megmunkáló gépekkel készítjük el olyan szakembereket alkalmazva, akik évtizedes tapasztalattal, magas szaktudással rendelkeznek, ezáltal biztosítható a magas minőség a gyártás során is. Munkánk során a QUAID termelésirányítási rendszert alkalmazzuk, mely minden egyes munkadarab életútjának nyomon követését szolgálja a megrendeléstől a partnerünkhöz történő leszállításig. A hibalehetőségek kizárására korszerű méréstechnikai eszközök állnak rendelkezésünkre, a gyártás során mérőlapokat vezetünk. Lehetőséget tudunk biztosítani továbbá a kivágó hajlító szerszámok présgépen való tesztelésére is.

Vállaljuk továbbá a szerszámok karbantartását, a kopóalkatrészek javítását, cseréjét a lehető legrövidebb idő alatt biztosítjuk.

Bízza csapatunkra

szakembereink évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek

megmunkálóközpontjaink újak, nagy méretű alkatrészek megmunkálására is alkalmasak

a legújabb technológiával készült német és svájci szerszámokat használunk a gyártás során

termelésirányítási rendszert alkalmazunk

a minőséget korszerű méréstechnikánkkal garantáljuk

tesztelési lehetőséget biztosítunk

a megrendelt termékeket magunk szállítjuk vevőink részére

Kapcsolódó szolgáltatások

Tervezés

A szerszámtervezést3D tervező programmal, CAD szoftver segítségével végezzük. A tervezés során lehetőséget tudunk biztosítani szimulációra, folyamatos egyeztetéssel állunk partnereink rendelkezésére.

Kivitelezés

Az egyeztetések és a tervdokumentáció jóváhagyását követően megkezdődhet a gyártás. A határidők csökkentése végett a gyakran előforduló anyagminőségekből és méretekből készletet tartunk. Amennyiben különlegesebb anyagminőségre van szükség, az sem jelent gondot! Európa szerte kiépített kapcsolatokkal rendelkezünk az anyagbeszerzés terén. Az anyagminőségről vevői igény szerint műbizonylatot tudunk csatolni.

Cégünk nagy előnye, hogy a kivitelezés saját, korszerű megmunkálógépeinkkel történik, így alvállalkozókat nem kell alkalmaznunk, biztosítható a határidőben történő átadás és nem utolsó sorban a kedvezőbb árak vevőink részére.  Egy szerszám gyártása egy gépen történik, a szerszámot már a CNC gépen is mérjük. Csúcsminőségű német és svájci szerszámokkal végezve a megmunkálás pontossága eléri a +/-0,003 mm-t.

Tesztelés

Mivel a CPM-Metal a lehető legmagasabb minőség és vevői megelégedettség biztosítására törekszik, lehetőséget biztosítunk, hogy a szerszámokkal próbapréselés történjen, így garantálhatjuk a jövőbeni megfelelő működést. A tesztelésről jegyzőkönyvet tudunk biztosítani.

Szállítás

A szállítás belföldre saját gépjárművel, a készre gyártást, próbapréselést követő 24 órán belül megtörténik. Nemzetközi szállítás esetén spedíciós szolgáltatást veszünk igénybe.

Garancia és szerviz

Szerszámainkra garanciát vállalunk. Lehetőséget biztosítunk helyszínen való karbantartásra, vevői igénytől függően a szerszám javítására, módosítására, alkatrész újra gyártására vagy javítására. Cégünk további előnye, hogy a kopó alkatrészekből raktárkészletet tartunk fenn, így megelőzhető, hogy emiatt a partnereinknél hosszú ideig álljon a gyártás.

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!