Rólunk

A teljes mértékben családi tulajdonban lévő CPM-Metal Kft. abból az indíttatásból jött létre, hogy a cég irányításában egy évtized alatt felhalmozódott gépipari tervezés és gyártásvezetés terén kialakult szakmai tudás betöltse azokat a piaci réseket, ahol a vevők részéről nagy szükség van magas színvonalú szakmai hozzáértésre, kreativitásra.

Cégünk ezen útvonalon haladva sikeresen vette a szakmai kihívásokat, gyorsan szerezve olyan állandó partnereket, akik meghatározó szerepet töltenek be a gépipari gyártás területén nemzetközi szinten is. Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk megmunkált alkatrészek megrendelőinken keresztül a világ bármely pontjára eljutnak legyen szó akár építőipari munkagépekről, akár egy élelmiszeripari gyártósorról.

A CPM-Metal Kft-ben mérnöki oldalról igyekszünk olyan technológiákat alkalmazni a tervezés és a megmunkálás során is, mellyel rövidebb idő alatt elkészíthetjük a munkadarabokat, ezáltal megrendelőink számára is megfelelő árszabással, pontos határidőben tudunk dolgozni. Szakmai színvonalunkat a megfelelő tapasztalattal rendelkező szakemberek kiválasztásával, termelésirányító rendszer alkalmazásával, minőségellenőrzéssel helyezzük egyre magasabbra.

Jelszavunk tehát e három meghatározó fogalom köré épül: SZAKÉRTELEM, PRECIZITÁS, PONTOSSÁG.

Dr. El Kohen-Kőszegi Anita
Ügyvezető